TOP

In een notendop

De aanschaf van een toegangscontrolesysteem is een aanzienlijke investering voor de lange termijn. Wie vooraf goed nadenkt over de keuzemogelijkheden, kan profiteren van allerlei voordelen. Maak gebruik van ons 5-stappenplan om een toegangscontrolesysteem uit te kiezen dat de ontwikkeling van jouw bedrijf in de komende tien jaar kan bijbenen.

Stap 1: Analyseer de risico’s

Veel bedrijven nemen bij een risicoanalyse alleen de wettelijke vereisten onder de loep, maar beveiliging is net zo belangrijk. Met een goed beveiligingsbeleid bescherm je niet alleen de belangrijke processen, de omgeving en de middelen van jouw bedrijf, maar ook de mensen – jouw grootste goed.

Stap 2: Stel een lange-termijnvisie op

Er kan tijdens de lange levensduur van een toegangscontrolesysteem van alles veranderen. Sta dus niet alleen stil bij je huidige behoeften, maar ook bij die van morgen.

Stap 3: Kijk welke voordelen het toegangscontrolesysteem écht biedt

Voor een maximaal rendement op de investering in een nieuw toegangscontrolesysteem is het van belang om de potentiële voordelen niet alleen in kaart te brengen, maar deze ook te toetsen op hun daadwerkelijke bijdrage.

Stap 4: Stel een plan van vereisten op

Heb je stappen één, twee en drie gevolgd en weet je inmiddels wat je nodig hebt? Dan kun je nu een plan van vereisten opstellen voor het nieuwe toegangscontrolesysteem.

Stap 5: Zoek de juiste leverancier

Heb je het plan van vereisten opgesteld, dan kun je dit voorleggen aan fabrikanten, installateurs en integrators. Al die partijen bieden net weer een andere service.

 

Download hieronder de volledige whitepaper.

Als je op deze manier te werk gaat, weet je zeker dat je een toegangscontrolesysteem kiest dat aan je eisen voldoet, duidelijke meerwaarden biedt en niet al binnen een paar jaar achterhaald raakt.

In 5 stappen naar het toegangscontrolesysteem dat bij je past

Maak gebruik van ons 5-stappenplan om een toegangscontrolesysteem uit te kiezen dat de ontwikkeling van jouw bedrijf in de komende tien jaar kan bijbenen.

Vragen?

Neem gerust contact met met op.