Nedap tillverkar intelligenta tekniklösningar med huvudfokus på människor och de utmaningar de står inför. Över 40 års erfarenhet av tillträdeskontroll har lärt oss att säkerhet är något som ständigt förändras. Organisationer måste hantera teknik som ändras, fler regleringar och allt snävare budgetar. Med AEOS – säkerhetssystemet som baseras på öppna IT-standarder – ger Nedap svaret på dessa utmaningar så att organisationer kan använda sina budgetar på ett effektivt sätt och enkelt anpassa sig till framtida krav. Nedap grundades 1929 och i dag har vi 750 personer som jobbar med oss över hela världen.

 

Jonas Westerberg – Chef Säkerhetsskydd på PostNord

Modern,Stockholm

Smidig passerkontroll för minskat antal beröringspunkter och minskad trängsel och köbildning

Vill du underlätta för medarbetare, entreprenörer och besökare som använder dina byggnader, framför allt genom enklare registrering och minskad köbildning? Svaret på dessa utmaningar ligger i den växande trenden med friktionsfri passerkontroll.

Mer information

Inaktuell tillträdeskontroll? Så här går du sömlöst över till ett nytt system för tillträdeskontroll

Är ditt system för fysisk åtkomstkontroll inaktuellt eller uppfyller det inte längre dina behov? Vilka steg bör tas när ett ersättningssystem ska väljas? Och vad bör du göra för att säkerställa en smidig och lyckad migrering?

Mer information

Night,Photo,At,Sergel’s,Square,(sergels,Torg),In,Stockholm,,Sweden

Cybersäkerhet för ditt fysiska säkerhetssystem

Dagens moderna, högkvalitativa system för fysisk tillträdeskontroll är intelligenta. De drivs av programvara, behandlar stora datamängder och är anslutna till ditt IT-nätverk. Detta ger stora fördelar när det gäller funktion, flexibilitet, skalbarhet och integrationsmöjligheter. Men det betyder även att de, precis som dina andra IT-system, behöver cybersäkerhetsskydd, däribland regelbundna programvaruuppdateringar.

Mer information

 

De långtgående fördelarna med ett branschledande system för fysisk tillträdeskontroll

Man hör ofta talas om branschledande teknik – men vad innebär det i praktiken när det gäller fysisk tillträdeskontroll? Och är det en god idé att investera i ett enda säkerhetssystem som uppfyller alla behov nu … men som kanske låser dig utan alternativ för förbättringar eller anpassningar i framtiden? Eller bör du leta efter ett tillträdessystem med öppen arkitektur som du enkelt kan konfigurera exakt enligt dina behov och lägga till, ta bort eller byta ut integrationer som du vill?

Mer information

 

Är ditt system för fysisk tillträdeskontroll säkert?

Det händer allt oftare att stora och små organisationer blir hackade – deras IT-säkerhet klarar helt enkelt inte jobbet. Därför bör du utvärdera om din organisation också kan bli hackad. Men begränsa inte uppmärksamheten till dina IT-system eftersom de bara är en del av helheten. Det är mycket viktigt att även kontrollera att ditt system för fysisk tillträdeskontroll är säkert.

Mer information

 

Är det bättre att ha centraliserad eller decentraliserad tillträdeskontroll?

Innan du tittar på om det är bäst att välja en centraliserad eller decentraliserad tillträdeskontroll ska vi förtydliga vad vi menar med tillträdeskontroll. Vi pratar om de fysiska system eller system som kontrollerar vem som får och inte får tillträde till dina anläggningar, byggnader, rum och skåp.

Många system för tillträdeskontroll styrs med kort som innehavarna håller upp mot läsare. De har varierande grader av säkerhet för medarbetare, entreprenörer och besökare. I allt större utsträckning använder system för fysisk tillträdeskontroll biometriska egenskaper för att identifiera personer eller verifiera att en person är den som hen utger sig för att vara.

Mer information

”AEOS passar väl in i många olika miljöer och ger oss flexibiliteten vi behöver som en global organisation."

Unilever

David Evans

Jag hoppas få prata med dig snart!

Om du har några frågor, behöver hjälp eller bara vill brainstorma så finns jag där för dig.

Kontakta mig gärna per telefon, +31619511369, eller genom e-post, david.evans@nedap.com